Kvaliteta i pouzdanost 20 godina iskustva!
Prodaja, proizvodnja i montaža limenih krovnih pokrova

Dobrodošli

20 Tehno Lim
godina iskustva.

Tvrtka TEHNO LIM svoj poslovni put gradi na dugogodišnjem radnom iskustvu i znanju što je danas jamstvo dobrom poslovnom temelju i ostvarenju poslovnih vizija i ciljeva.

Vlasnik je dugi niz godina radio u građevinskoj struci i stekao potrebna znanja i iskustvo te upoznao prilike i slabosti tržišta što je osiguralo kvalitetnu startnu poziciju za pokretanjem vlastite proizvodnje i usluga.

Misija tvrtke jest pružiti najviše standarde kvalitete rada u proizvodnji i uslugama građevinsko- limarskih radova te podupirati primjenu i prelazak na naprednu, modernu, novu i inovativnu tehnologiju radi povećanja razvojnog potencijala novih proizvoda i usluga.

Vizija tvrtke Tehno lim jest biti relevantna tvrtka koja postavlja nove standarde kvalitete i izvrsnosti na svim područjima svoga djelovanja.

RAZLIČITOST OD KONKURENCIJE
(prednosti i mane)

Osnovni plan razvoja tvrtke Tehno lim jest osigurati dugoročno uspješno poslovanje kontinuiranim uvođenjem, primjenom i prelaskom na naprednu, modernu, novu i inovativnu tehnologiju u svrhu poboljšanja poslovnih procesa i stvaranjem preduvjeta za kvalitetan rast i poboljšanje kvalitete proizvoda i usluga na tržištu.

Tvrtka se uspješno prilagođava zahtjevima tržišta, uspostavljaju se partnerski odnosi sa dobavljačima visokokvalitetnih materijala koji garantiraju pouzdane rokove isporuke i konkurentne cijene te se podupiranjem investiranja u nova rješenja poslovnih procesa dovodi do povećanja razvojnog potencijala novih usluga i proizvoda.

Godine
Iskustva

20

Odrađeni
Poslovi

1450

Zadovoljni
Klijenti

1450

Kontaktirajte nas sa povjerenjem!

Što o nama kažu

Naši klijenti?